ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ο Γιώργος Μαρής είναι φαρμακοποιός από το 1975 και υγιεινολόγος  απο το 1993 και ζει στη Χίο, όπου έχει φαρμακείο απο το 1978, και εργαστήριο παραγωγής φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του υπήρξε νοσοκομειακός φαρμακοποιός  και εργάστηκε στο χημείο της φαρμακευτικής εταιρίας ΚΟΠΕΡ.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Εθνοφαρμακολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Αρωματοθεραπείας-Φυτοθεραπείας, της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμετολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικών Φαρμακοποιών, μέλος δικτύου φαρμακείων "ADVANCE", εκλέκτορας του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και αντιπρόσωπος στην Ο.Σ.Φ.Ε. Είναι επίσης μέλος της επιτροπής σχεδιασμού Αγωγής Υγείας Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης απο το 1993, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού, μέλος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας μελέτης και αντιμετώπισης του AIDS. Ιδρυτικό μέλος Συνομοσπονδίας Εταιρειών Alzheimer και συναφών διαταραχών Ελλάδος, και ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της  Ελληνικής Εταιρείας Αγωγής Υγείας, παράρτημα Χίου από το 1994.

Με έδρα τη Χίο, ασχολείται με την παρασκευή φυσικών προϊόντων για την προστασία και φροντίδα της υγείας  και την περιποίηση αλλά και αντιμετώπιση προβλημάτων της επιδερμίδας και των μαλλιών, με πολύ μεγάλη απήχηση στο τοπικό αλλά και ευρύ κοινό.

Στη Χίο θεωρείται από τις εξέχουσες προσωπικότητες του νησιού, με πλούσια δράση στη συμμετοχή και οργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων, ημερίδων και συνεδρίων με θέματα που αφορούν στην υγεία, σε συνεργασία με διακεκριμένους επιστήμονες, ιατρούς, καθηγητές Πανεπιστημίων κ.λπ. από όλη την Ελλάδα. Επίσης έχει δημοσιευτεί μεγάλος αριθμός άρθρων και συνεντεύξεών του στον τοπικό Τύπο και στην τοπική Τηλεόραση